Rekisteriseloste

Verkkosivustomme osoite on: https://www.csign.fi.

Rekisteriselosteessa kerromme, mitä tietoja keräämme sinulta käyttäessäsi Csignin palveluja ja mihin näitä tietoja käytämme. Käyttämällä palvelua hyväksyt tietojesi käsittelyn tämän rekisteriselosteen mukaisesti.

Rekisterinpitäjä:

Csign, Y-tunnus 2956592-9, Ullankatu 2, 62100 LAPUA

Rekisteriasioista vastaava henkilö:

Carita Tuomi, Ullankatu 2, 62100 LAPUA, info(at)csign.fi

Rekisterin nimi:

Csign asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste:

Asiakassuhde

Rekisterin käyttötarkoitus:

Henkilötietoja kerätään, käsitellään ja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, palveluiden tuottamiseen ja yhteydenpitoon. Lisäksi tietoja voidaan käyttää tilastollisiin ja palvelun kehittämistarkoituksiin sekä rekisterinpitäjän ja sen yhteistyökumppaneiden markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Tietoja voidaan käyttää myös väärinkäytösten seuraamiseen ja selvittämiseen viranomaisten pyynnöstä.

Rekisterin tietosisältö:

Rekisterin tietosisältönä on yksi tai useampi seuraavista tiedoista: Asiakkaan etunimi, sukunimi, yrityksen nimi, sähköpostiosoite, postiosoitteet, puhelinnumerot, tilatun palvelun tyyppi, tilatun palvelun ajankohta, tilatun palvelun tarkempi kuvaus ja hinta.

Tietolähteet:

Rekisterin asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja jatkuessa. Lisäksi rekisteriin voidaan tallentaa sellaisia tietoja, jotka muodostuvat palvelun käyttämisen yhteydessä tai seurauksena.

Tietojen luovutus:

Palveluntarjoaja voi luovuttaa henkilörekisterin tietoja lainsäädännön sallimissa tai velvoittamissa rajoissa.

Rekisterin suojauksen periaatteet:

Tietoaineisto, sen käsittely ja rekisterin tarkoituksen mukaiset luovutukset on suojattu käyttäjätunnuksin, salasanoin, palomuurein ja muilla teknisillä ja hallinnollisilla tietoturvatoimilla.

Tarkastusoikeus:

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Markkinointiluvan peruminen:

Rekisteröidyllä on oikeus peruttaa antamansa markkinointilupa ilmoittamalla siitä rekisterin pitäjälle.